Thursday, November 14, 2013

Faedah dan benefit menjadi ahli shaklee

Entri malam ini, saya nak story about benefit menjadi ahli shaklee,  kenapa saya pilih dan join shaklee. saya bermula kerana saya dah rasai kesan dan benefit dari produk shaklee itu sendiri dan bonus.
FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
  1. Untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%
  2. Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. Nilainya adalah 5 hingga 21%.
  3. Tiada kewajipan untuk  membeli  atau mengekalkan point setiap bulan,so  kalau anda nak jadi pengguna biasa pon boleh.
  4. Bonus Kepimpinan
  5. Bonus Tambahan
  6. Insentif Coordinator
  7. Insentif Istimewa
  8. Insentif pelancongan
  9. Subsidi Kereta
>
PURATA PENDAPATAN TAHUNAN
Pangkat / KepimpinanPurata Pendapatan Tahunan
Master CoordinatorRM 600,000 and above
Senior Key CoordinatorRM 350,000 and above
Key CoordinatorRM 250,000 and above
Senior CoordinatorRM 150,000 and above
CoordinatorRM 80,000 and above
Senior SupervisorRM 36,000 and above
SupervisorRM 20,000 and above
<
KEISTIMEWAAN KAMI
  1. Dinaungi 10 Masters Coordinator ternama.
  2. Sokongan berterusan.
  3. Tutorial online dan juga offline (jika mahu)
  4. Kelas dan coaching offline.
  5. Seminar dan gathering.
  6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
  7. Pelbagai aktiviti menarik
<
BAGAIMANA NAK MULA?
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-
  1. Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch) ATAU
  2. Membuat pembelian RM660 (200 UV point) untuk keahlian percumaATAU
  3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percumaATAU
  4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.
<
PERBEZAAN KAMI
  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group t-health Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya nurhaniskhiri@gmail.com untuk maklumat lanjut.
<
PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN? 
Tidak. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
>
APA YANG PERLU DILAKUKAN SEKIRANYA SAYA NAK DAFTAR SENDIRI DI BRANCH? 
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 889074sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.
<
APA NAK BUAT JIKA SAYA DAH DAFTAR DENGAN ORANG LAIN TETAPI TIDAK MENDAPAT GUIDELINE UNTUK BISNES SHAKLEE?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda889074. Saya akan membimbing anda sehingga berjaya. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 889074 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
<
RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE? 
Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya. Kita  kongsi  kebahagiaan bersama dan beri orang lain nilai untuk ubah kehidupan kita. Dalam shaklee ini, kita usaha lebih kita dapat lebih, kadang-kadang anak lebih bonus dari mak kerana anak usaha lebih dari mak so jangan ragu-ragu lagi, join la kami. Jom kita sihat dengan produk shaklee dan bahagia dengan apa yang kita beri pada orang lain, kongsi kelebihan dengan siapa sahaja. We work as a team, jom berjaya bersama.

Saya adalah Independent Distributer Shaklee yang Sah  Nama: hanis khiri; ID Shaklee: 889074; Emel: nurhaniskhiri; Phone/whatsapp: 019-3668530 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
full edit blog :JIAKREATIFELT on 12/11/2013